Vad är det för dag i dag ?

Jo Tisdag, det är inte mer än så. Bara att stå  ut... Tisdagar är lika tråkiga som Måndagar, men efter tisdag kommer Onsdag och då har ju halva veckan gått o.s.v
Kom på idag att min faster gjort en ny blogg UTAN att medela mig, så jag har läst hennes gammla typ en miljard gånger. IRRITERANDE!
Det är mycket som snurrar i min skalle just nu. I helgen eller på Onsdag åker jag till Luleå...
Och i helgen blire Magnus Betner, det ska bli grymt roligt.



Och nästa vecka blir det nog stockholm, ska och hälsa på kussin och bara vara. Det känns som att det behövs.
Så mycket att se framemot. ska bli riktigt kul känns som att man vill va me om lite roliga saker nuförtiden, inte bara mindre roliga.
Påtal om det så satt jag nyss i käket och skrev men va tvungen att flytta förifrån för Marie och  Matilda började prata om något som fick det att vända sig i magen på mig. Jag menar vem fan tar med sig en kompis på toa när man ska skita? inte då jag.

jag har hört Lady gagas nya låt, och jag måste säga att jag gillar den OOOtroligt mycket. Jag gillar inte hennes andra låtar väsrt mycket men den här var bra. Jag blir tillomed glad när jag hör den på radion.
och så är det bara med det, endel låtar fastnar. Och det har offtas inte bara med själva låten att göra. Utan de omständigheter som gör att man börjar lyssna på den. Och så blir man glad eller ledsen eller bara allmänt rörd.
jag kan reagera så mycket genom musik, när jag är ledsen och arg, eller glad och lycklig. Hur kan man överleva utan musiken?






Ajja nu ids jag inte nå mer.
DRAHELVETE

RSS 2.0