Ronja the nice one (SYNDEN SJÄLV heter chokladboll)

Hej.
Jag tycker att de är självklart att man ska hjälpa den som är i nöd, och i desperat behov av hjälp om det gäller liv och död. Då ska man baskemig ställa upp. Jag har nämligen räddat någon från döden i går. Jag har alltså räddat ett liv.. Ett liv på vår jord..
Det var en igelkott.
Igelkotten, vi kallar honom Pelle. Pelle hade av någon konstig anledning fastnat i en plast påse. Han satt fast i handtaget(?) om ni förstår vad jag menar. Och han kom inte lös. Så då kom jag till undsättning, och släppte ut han, Jag var tvungen att riva sönder påsen för den satt ganska hårt åt, och han hade säker problem att andas de lilla typen.
Jag fattar inte hur fan den fastnade där, eller om de va någon som typ lurat in den i påsen och bara för att vara jävlig lämnat den så. Jag fattar inte hur fan man kan bete sig så?
 Love to you Pelle <3 Lev väl ! hehe..

And how can I stand here with You
And not be moved by You
Would You tell me how could it be
Any better than this

Att känna sig älskad.

Nu sitter man här och funderar.
Ibland önskade jag att min hjärna var 10 gånger större och 100 gånger snabbare än vad den är i dag. Känns som att man har allt för mkt att fundera och tänka på för att de ska få plats i huvudet..
Btw jag sitter och lyssnar på mysigaste låten med Lifehouse och den heter Everything. jätte mysig låt.

. . .


Jag satt och funderade på de här med kärlek, och alla säger juh att det finns en till alla, men tänk om man aldrig hinner träffa "the one". Han/Hon kanske blir dödsjuk och kan inte komma ifrån sjukhuset.
Eller han/hon kanske blir mördad. Vad händer då? Får man en ny "the one".
Jag tror att man måste ha fler än en som är den rätta de gäller bara vara på rätt ställe i rättan tid.
jag vet när min "the one" kommer, han kommer titta på mig länge, nästan så jag tror att han är sinnes sjuk eller nått. sen kommer han att ställa sig framför mig och ta fram sin gitarr och sjunga : Ronja, you're al I want, You're all i need, You're everything, everything. och sen skulle han bara slita av sig kläderna och... Haha NOG med mina fantasier !! Hahahaa..
så blir de när man har lite att göra och är på svammel humör.
Nej nej nu ska jag sluta innan jag spårar helt..

jo en sak till på Måndag börjar skolan, och de känns faktigst helt okey.. De enda som känns trisst är att man måste vakna tidigt då.. HOPPAS det blir ett bra sissta år.

-Ronja


Härliga minnen !

Ja nu sitter man hemma, har haft typ den bästa veckan i mitt liv.
Utlands resan var bra till 100% Absolut !
Hehe skriver inte mer än så ! Orkar inte skriva ner allt. Haha så de är ingen ide att skriva nå alls, för de ena leder till de andra.
haha..

*kåtParfymen*vibrerande väska*krossat gals*Öl*tequila* MASSA tequila !

RSS 2.0