RONJA TRÅKIG

HAha, jag är typ del tråkigaste människan på denna planet just nu, och de kan jag försökra er om( Jag sitter här och skriver)
Haha ja, jag menar vadå? Här sitter man som sjuttonåring och beter sig som en jävla nittionio åring som tycker synd om sig själv och har bara inte orken kvar... Det är för fan tisdag kväll, de är lov kompisarna har kommit till stan. Jag tom ringer dem och BER att vi ska hitta på nått ikväll, men när de väl kommer till krita ? Va säger fröker Ronja då ( Så kommer den där nittonio åringen krypande) ?? Åhh nee jag måste städa min lägenhet, för den ser helt jävla förstörd ut, och om jag inte städar nu så kommer de komma typ aliens och kidnappa mig för att jag är så jävla svinig av mig. (Jävla slöa snigel) Okey okey säger de, stanna hemma och städa då.
Så nu sitter jag här typ 50 timmar efter. och vad har jag fått gjort då? Jo jag har producerat mer disk och inte rört på mig en millimeter. Läst tidningen Elvis typ 5 gånger, och skrattar lika mkt åt den varenda gång. lätt road är man oxå. Såååå jäkla bra jobbat säger jag ju bara.

Ajja nu har jag iaf erkännt att jag är tråkig, så nu ska jag och kolla lite mer tv.
Puss hej.


Måndag.

Ja hej och hallå.
Sitter här och är alldeles tom i huvudet... Är så jävla pigg, men ändå så jäkla trött att jag inte ids röra på mig.
Klockan är bara 03:23, jag menar vem fan sover nu ?
I mon, eller senare i dag.




Snart 5 månader <3 Fredrik.
Come on let me hold you, touch you, feel you, Always.
Kiss you, taste you, all night ,Always.
 I hope you always be mine.

RSS 2.0